Portalen för Umeå - kommun, universitet och näringsliv

Startsida

Sök i portalen och umea.se/kommun

Besökare

Sök i portalen och umea.se/kommun

Codemill växer i Umeå

Codemill fortsätter att växa. Under första halvåret av 2018 har företaget utökat personalstyrkan med fem nya medarbetare. Med de nya tillskotten är man nu 48 stycken anställda på huvudkontoret i Umeå. De nya medarbetarna kommer, i olika roller, att förstärka företagets olika utvecklingsteam och kommunikationsavdelning.

- 2017 var ett händelserikt år för oss med 15 nya medarbetare, vi ökade takten och satsade hårt på våra egna produkter och våra internationella uppdrag. 2018 har börjat bra för oss och behovet av nya medarbetare har vuxit fram i takt med våra satsningar på våra produkter och internationella uppdrag, därför känns det riktigt kul att redan kunna välkomna fem nya medarbetare, säger Rickard Lönneborg, VD på Codemill.

Andreas Östergårds kommer från Vaasa, Finland. Han tog examen vid Yrkehögskolan Novia i informationsteknologi. Nu jobbar han som utvecklare.

Anton Bäckström är UX-designer och har en examen från Umeå universitet i interaktionsdesign.

Peter Ahlström tog examen vid Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm i 2013 med kandidatexamen och magisterexamen inom industriell teknik och ledning. Efter avslutade studier stannade han som doktorand vid datavetenskapliga avdelningen på KTH. I slutet av 2016 flyttade han till Umeå ochNu jobbar han som en full stack-utvecklare på Codemill.

Sara Solaiman är Codemills nya Communications Manager. Hon har en kandidatexamen från Ohio State University i USA. Sara har en bakgrund inom media och kommunikation och nu arbetar hon med internt och externt kommunikation på Codemill.

Simon Ekdahl är frontendutvecklare och UX-designer. Han arbetar i olika projekt, särskilt med fokus på startups. Han har nyligen tagit examen vid Umeå universitet med en magisterexamen i interaktionsdesign och en kandidatexamen i datavetenskap.

Mer information:

kontakta:

Rickard Lönneborg
vd
Codemill
073-038 74 43
rickard@codemill.se

 

Umeå kommuns webbplats
Turistbyrå
Umeå universitet
Umeå kommunföretag